Kundetjeneste

Ring oss

Man-Fre 08-17. Lør-Søn stengt
21 52 52 21

Send oss en e-post

kundeservice@halens.no

Vår kundeservice er åpen hverdager 8-17. Vi hjelper deg gjerne med å ta imot dine bestillinger samt spørsmål angående ditt kjøp, leveranser, faktura, returer, reklamasjoner med mer.

Gå til vår kundeservice

Om Halens


Halens er en del av konsernet Consortio Fashion Group AS, og med sitt brede sortiment er det et av Nordens ledende distansehandelsselskaper. Konsernet er svenskeid med hovedkontor i Borås og har en omsetning på cirka 1,1 milliarder SEK og rundt 300 ansatte. Konsernet omfatter varemerkene Cellbes, Halens, Bubbleroom, Discount24. En betydelig andel av salget skjer via Internett. Våre markeder er Norge, Sverige, Finland, Danmark, Estland, Latvia, Polen, Tsjekkia og Slovakia.

Halens ble grunnlagt allerede i 1952 av Hadar Halén i Borås. Selskapet var engelskeid fra midten av 1960-tallet frem til 2007, da det ble kjøpt opp av Consortio Invest AB og igjen fikk svensk eierskap. I 2008 startet arbeidet med å gjøre om selskapet fra et tradisjonelt postordreselskap til en moderne e-handelsbedrift. Det har blant annet ført til at vi har vunnet Internetworlds årlige Topp 100-liste to år på rad (2010 og 2011), både som beste svenske nettsted og beste nettsted for e-handel. Sortimentet består i dag fortrinnsvis av mote og klær, men omfatter også møbler, interiørartikler og hjemmetekstiler, skjønnhetsprodukter, treningsartikler og elektronikkprodukter. Vi utvikler vårt eget motesortiment under egne varemerker og blander dem med eksterne varemerker.

Hvis du ønsker å bestille varer fra Halens, kan du klikke deg inn på halens.no døgnet rundt. Du kan også ringe Halens kundeservice på telefon 21 52 52 21 for personlig service på hverdager mellom 8.00 og 17.00. I juli måned og i langhelger kan åpningstidene være begrensede.

Hvis du har generelle spørsmål om bestillingen eller kontoen din, kan du gjerne sende en e-post til vår kundeserviceavdeling på kundeservice@halens.no

Klikk deg inn på halens.no og la deg inspirere av sortimentet og tilbudene våre.

Adresse:
Halens
Postboks 144, 1751 Halden

Tlf. kundeservice og bestilling: 21 52 52 21

Organisasjonsnummer: 97 44 11 768